dimarts, 3 de febrer del 2015

"BASKET LOVER" A SANT FRUITÓS




    El passat dissabte, més de 70 nens i nenes de les escoles del poble es van aplegar al pavelló de Sant Fruitós. Són els més xics de la EBSF, i van disfrutar d'una matinal de básquet amb moltes activitats.

    En concret, era un primer contacte amb el què seran les activitats relacionades amb "Sant Fruitós, vila del bàsquet català" el proper 2016.


    Així doncs, la generació del 2007 (2n de primària) van fer un partit amistós contra el Navarcles. El partit es va jugar amb la pilota que obsequia La Seu D'Urgell com a "Ciutat del bàsquet català" 2014.
   Els nascuts al 2008 (1r de primària) van fer un partidet entre Paidos i les altres escoles del poble, Pla del Puig i Monsenyor Gibert, on la EBSF fa extraescolars de bàsquet.            
   Per últim, tots els nens i nenes d'Educació Infantil (P4 i P5) van fer jocs, concursos i partidets de bàsquet.

                    Aprofitant que tots els xics éren al pavelló, es va dur a terme l'acte de la promoció de la nova edició del concurs "BASKET LOVER". Es va regalar a tots els participants una gorra i una motxilla gentilesa d'ENDESA, patrocinador de la lliga ACB.

 
                 Cal destacar que els regals van ser entregats per Mar Ambròs, que va ser la guanyadora del concurs de fotografia de l'any passat, representant l'escola Paidos, amb una imatge realitzada en el transcurs d'un partit dels més petits de l'escola. A la fotografia es reflectia l'actitud de no donar mai cap pilota per perduda.


Us convidem a que feu una ullada a totes les fotos a l'album que teniu en aquest mateix blog.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada